Ethereum is een gepland open source software-project

doorTom Cosyns - Seobureau

Ethereum is een gepland open source software-project

De naam achter de succesvolle fondsenwerving, ethlance, is ethereum, een gepland open source software-project om een nieuwe internetgebonden economie van stroom te voorzien. De fondsenwervende campagne werd geïnitieerd door de makers van de elektronische fondsenoverdrachtsbedrijf (EFT) in februari 2021. Bij de lancering hebben ze aangekondigd dat het project de nieuwe digitale asset genaamd Etherum zou gebruiken. De ontwikkelaars achter het project hebben een lange geschiedenis van bijdragen aan academische instellingen. Het belangrijkste doel achter het project is Etherums Mission om een gratis, open-source, gedecentraliseerde autonome organisatie te maken. Hierna volgt een uitwerking van de structuur en filosofie achter het project. Ethereum is, na Bitcoin, waarschijnlijk de meest populaire cryptovaluta. Bekijk de ether koers op de website ethereumkoers.com

In de toekomst zal een wereld zonder valuta een wereld van waardeloosheid zijn en zullen de penniken waardeloos zijn. Geld zal alleen waardevol zijn als het wordt erkend en geaccepteerd als de enige veilige manier van uitwisseling. Een toekomst zonder valuta betekent een toekomst zonder enige realtime informatie over de prijzen van goederen en diensten en hoe ze worden gekocht en verkocht. Het betekent ook een toekomst zonder enige standaardmethode voor het omzetten van vreemde valuta in de lokale valuta van de gebruikerskeuze.

Ethereum (ETH) is de eerste grote zogenaamde ‘cryptocurrency altcoin’ in de geschiedenis

Door ethlance kan men leren hoe ze op een volledig gedecentraliseerde manier geld van de ene plaats naar de andere kunnen overbrengen. In tegenstelling tot de meeste valuta-overdrachtssystemen is ethlantie niet afhankelijk van een centrale autoriteit of de raad van bestuur. Er is geen wettige inschrijving betrokken. Dit maakt het overdrachtssysteem volledig transparant en zorgt voor de legitimiteit ervan.

De flexibiliteit van ethlance maakt het zeer nuttig voor studenten die in het buitenland wonen en geen toegang hebben tot lokale valuta. Ze kunnen nog steeds in contact blijven met hun geliefden in een ander land door betalingen te doen via hun smartphones. Door ethlance kunnen ze in hun vrije tijd over de markt leren. Zodra ze de cursus voltooien, kunnen ze een account openen bij de ethische handelsorganisatie, een internationaal platform voor handelaren, beleggers en onderwijsaanbieders.

De cursus omvat alles wat u moet weten over ethische handel, hetgeen een proces is dat rechtstreekse en indirecte investeringen in projecten omvat die milieubehoud en sociaal eigen vermogen bevorderen. Studenten krijgen inzichten over het analyseren van de impact van hun beslissingen en hoe ze effectief hun projecten te beheren. De cursus wordt ondersteund door experts van DEREX, een Nederlands bedrijf dat is toonaangevend onderzoek en ontwikkeling van ethische handel.

Wanneer u naar de ethische handelswebsite kijkt, is er een woordenlijst, algemene voorwaarden en een woordenlijst van populaire termen die in het veld worden gebruikt. Een ding dat indruk op me had, was dat er een sectie op de website is gewijd aan het uitleggen hoe het project is geëvolueerd naar zijn huidige doelen. Het verklaart waarom het systeem is gedecentraliseerd en hoe het is van plan zijn doelen te bereiken. Het kijkt ook naar de verschillende risico’s die aan het systeem zijn gekoppeld, hoe de tokens worden geclassificeerd, hoe het systeem op de lange termijn zal werken en wat voor soort wettelijke bescherming elke tokenhouder wordt aangeboden.

Hoewel veel mensen nog moeten profiteren van ethanium, zijn er een handvol organisaties die al het systeem besturen. Een daarvan is DEREX, wat een van de grootste organisaties die in de wereldwijde overmaking is. Een gedecentraliseerd model zoals ethanium stelt hen in staat om het systeem te gebruiken zonder te hoeven omgaan met valuta-conversie of geldoverdrachtskosten. Hierdoor kunnen ze verdisconteerde diensten of producten op een bepaalde waarde in de lokale valuta. Andere bedrijven die betrokken zijn bij de ontwikkeling omvatten nucleochain en Cleartix, die een consortium hebben gevormd dat consensys wordt genoemd.

Ongeacht of u ervoor kiest om deel te nemen aan het decentralisatieproces of met iemand anders werkt, ethanium heeft het potentieel om de manier van geldploomen over de hele wereld opnieuw te vormen. Met geen centraal bureau om mee om te gaan, is het systeem volledig bestand tegen politieke invloeden, waardoor het zeer aantrekkelijk is voor diegenen die de stabiliteit van een naties valuta willen garanderen. Een ander positief aspect van dit Open Source-platform is dat alle programmeercode openbaar is en kan worden onderzocht door iemand die weet hoe u HTML moet lezen. Ontwikkelaars over de hele wereld kunnen bijdragen aan het project en bieden hun eigen ideeën voor verbeteringen, zodat ethanium innovatief en up-to-date blijft. Naast ethanium is er ook nog Ripple, één van de meest populaire cryptocurrencies onder beleggers en traders. Volg de XRP koers op de website van ripplekoers.com

 

Over de auteur

Tom Cosyns - Seobureau administrator