Verandaverlichting die LED-dimbaar is

doorTom Cosyns - Seobureau

Verandaverlichting die LED-dimbaar is

LED-dimbaar

Als u op zoek bent naar veranda verlichting led dimbaar, heeft u geluk. U vindt een grote selectie om uit te kiezen, die allemaal kunnen worden geregeld met behulp van een verscheidenheid van verschillende methoden. Hier zijn enkele van de beschikbare opties.

Solatec LED

Solatec LED veranda verlichting is een moderne kijk op een old-school ontwerp. Deze string lights hebben een dubbele gloeidraad 2W LED die een helder wit licht produceert en een waterdichte kabel. De lamp heeft ook een “T” aansluiting, waardoor hij aan een flexibele rubberen rok kan hangen.

Hoewel er andere LED-buitenlampen op de markt zijn, is de Solatec LED een uniek alternatief. Hij heeft een moderne decoratieve look en een “T” aansluiting, waardoor u hem aan dakgoten of een haak kunt hangen. Deze lamp produceert een zachter licht dan sommige van zijn tegenhangers en kan u tot 99 dollar per jaar besparen.

Een andere LED-lamp die het bekijken waard is, is de SUNTHIN Outdoor LED. Dit specifieke licht is anders dan de omvangrijke concurrentie. In plaats van het gebruik van een standaard S14 lamp, de LED wordt geleverd met een plastic lamp die de LED gloeidraad omringt. Die lamp is dan ingesloten in een plastic behuizing, die het een mooie decoratieve afwerking geeft.

Het meest indrukwekkende aan deze lamp is dat hij langdurig kan worden gebruikt, zij het in een niet-elektrisch aangedreven omgeving. Om dit mogelijk te maken is het voorzien van een weerbestendige buitenkant. Het heeft ook een dubbeladerig snoer.

De Solatec LED veranda verlichting is een goed gemaakte en functionele optie voor een achtertuin of terras. Met zijn dimmer is hij een mooie aanvulling op een variabel verlichtingssysteem. Hoewel het niet de krachtigste lamp op de markt is, doet hij het belangrijkste wat een LED-lamp kan doen, namelijk uw buitenruimte verlichten. Als zodanig is het een geweldige manier om de sfeer in uw huis te verbeteren.

Sunthin Outdoor LED

Er is meer mogelijk met LED veranda verlichting voor buiten dan de standaard lampen aan een snoer. Het is een kwestie van het juiste licht vinden voor de juiste omstandigheden en dit is waar de Sunthin Outdoor LED String lights schitteren. Zij zijn ook één van de minst dure manieren om uw achtertuin of terras te verlichten.

De SUNTHIN Outdoor LED lamp is een interessant ontwerpconcept dat zich onderscheidt van de massa. Het heeft een kleine LED gloeidraad die minder stroom verbruikt dan de gemiddelde gloeilamp. Dit wordt aangevuld met een dubbeladerig snoer en een rubberen rok die de lamp beschermt tegen de elementen. In termen van duurzaamheid is het moeilijk om deze lamp te verslaan.

Terwijl de SUNTHIN Outdoor LED lamp de ster van de show is, zijn er andere opmerkelijke inzendingen in de LED veranda verlichting categorie. De ADDLON LED Dimmable Plastic is een goede keuze in de LED Edison stijl. Een paar watt minder dan de big daddy, het is nog steeds een haalbare optie voor degenen die op zoek zijn naar iets met een meer bescheiden budget. Een andere vermeldenswaardige is de Brightown Outdoor G40, die wordt geleverd met een indrukwekkende 32 lamp clip en een handige haak voor montage op uw dakgoten.

Het is moeilijk om met een lijst van de beste lampen te komen zonder een vergelijkingstest. Afhankelijk van de situatie, wilt u misschien kijken naar meer dan alleen de best gerangschikte lampen in uw prijsklasse. Met een beetje tijd en geduld vindt u nog een paar lampen die aan uw behoeften voldoen. U kunt ook overwegen een aftermarket lamp te kopen als u op zoek bent naar iets met meer flexibiliteit. Je kunt immers niet genoeg opties hebben als het om buitenverlichting gaat.

XMCOSY+ Patio Verlichting

De XMCOSY+ Patio Lights zijn een slimme aanvulling op elk variabel verlichtingssysteem. Deze LED lampen hebben een uniek ontwerp en zijn gemaakt met hoogwaardige LED lampen. Ze hebben ook een dunner snoer met één draad en een ingebouwde WiFi-interface.

Deze slimme lampen kunnen worden bestuurd door een XMCOSY+ app. Hiermee kunnen gebruikers aangepaste lichtscènes maken. Gebruikers kunnen kiezen uit een reeks kleuren en tinten, evenals kleurtoon.

Deze LED-lampen hebben een 35 keer langere levensduur dan gloeilampen. En ze zijn waterdicht, schokbestendig en splintervrij. Bovendien zijn ze compatibel met Alexa en andere intelligente spraakassistenten. U kunt een reeks verschillende lichtscènes creëren en ze onderweg veranderen, zodat u op elk moment een rustgevende of feestelijke stemming kunt hebben.

In tegenstelling tot traditionele string lights, kunnen XMCOSY+ terraslampen gedimd worden met behulp van de XMCOSY+ app, die geïntegreerd is in de LED’s. XMcosy heeft ook een uitgebreide collectie zonne- en andere slimme lampen.

Zoals bij alle XMcosy producten zijn de kleurveranderende string lights waterdicht, duurzaam en weerbestendig. Dit komt door de LED’s en de kabel, die gemaakt zijn van een flexibele rubberen rok die ze weg houdt van guur weer.

Een ander goed kenmerk van deze XMCOSY+ LED-kleuren snaarlampen is hun compatibiliteit met Google Assistant en Alexa. Met behulp van de XMCOSY+ app kunnen gebruikers kiezen uit een miljoen kleuren. Afhankelijk van de scène kunnen de lichten worden ingesteld op flikkeren, ademen of constant-aan.

Ongeacht hoe je je XMCOSY+ Patio Lights wilt bedienen, heb je een wifi-netwerk en een wachtwoord nodig. De app zal ook een wachtwoord vereisen.

Naast deze slimme functies zijn de XMcosy LED-kleurenlampen waterdicht en IP65-gecertificeerd. Ze zijn dus veilig te gebruiken op zwembaden, tuinhuisjes en andere buitenruimtes.

Afstandsbediening en app-bediening

Er zijn verschillende afstands- en app-besturingen voor verandaverlichting beschikbaar om het beheer van uw verlichtingssysteem zo eenvoudig en handig mogelijk te maken. Met deze slimme apparaten kunt u uw verlichting bedienen via uw smartphone of een apparaat met internetverbinding. U kunt uw verlichtingsscenario’s aanpassen en de juiste verlichtingsniveaus selecteren om uw tuin te verlichten. Dit betekent dat u niet langer hoeft te onthouden om een schakelaar om te zetten wanneer u uw lichten ’s nachts uitschakelt of een afstandsbediening gebruikt.

Sommige van deze lichten integreren zelfs met andere smart-home apparaten. De Brillihood RGB neon rope light is bijvoorbeeld compatibel met Google Assistant en Amazon Alexa. Andere fabrikanten bieden hun eigen apps aan, die mogelijk een PIN-beveiligingsmechanisme bevatten voor de verbinding tussen uw smartphone en de lichten.

Een ander slim lichtsysteem gebruikt Bluetooth om te communiceren met uw smartphone. De DEKORKONNECT wifi-controller is hier een voorbeeld van, en het opent een hele nieuwe wereld van slimme huisverlichting. Het kan worden gebruikt om verlichtingssequenties, Deck Dots, padverlichting en zelfs onder kastverlichting te regelen. Als u uw voordeur wat meer uitstraling wilt geven, probeer dan de Enbrighten string lights, met 24 Edison-achtige lampen in 16 verschillende kleurencombinaties. Ze zijn weerbestendig en hebben een handige afstandsbediening.

De Google Home-app is een andere geweldige manier om je lampen te bedienen. Het vereist een beetje setup, zoals het instellen van uw display en luidspreker. De app helpt u bij het beheren van uw lampen, inclusief een sectie voor kleurregelingen en meerdere lichtregelingen. Voor sommige lampen moet u een fabrieksreset uitvoeren om ze op de app te laten verschijnen. En als uw lamp niet verschijnt na de eerste fabrieksreset, hebt u mogelijk een tweede nodig.

Opties met WiFi

Slimme lampen voor de veranda zijn beschikbaar met een verscheidenheid aan functies en opties. Ze kunnen worden bediend door spraakopdrachten, smart home-apparaten of een app. Sommige functies zijn robuuster dan andere, en de beste opties zullen afhangen van de behoeften van de gebruiker.

Een lamp met een WiFi-enabled hub is een goede optie als je een bestaand systeem hebt. Het biedt een handige manier om meerdere lampen, lampen en strips tegelijk te bedienen. U kunt de app gebruiken om schema’s in te stellen, aangepaste scènes te maken en meer. Het gebruik van de hub zorgt ook voor een eenvoudige integratie met andere smart home-apparaten.

Een andere optie is een reeks lampen met alleen Bluetooth. Dit is een goedkope optie, maar het is niet altijd gemakkelijk te installeren. De meeste van deze producten hebben een beperkt bereik, en ze zijn niet zo betaalbaar als hun Wi-Fi-gestuurde tegenhangers.

Een van de populairste opties voor slimme verlichting is een Philips Hue LED-lamp. De hub verbindt met Amazon Alexa, Google Home of Samsung SmartThings, waardoor u toegang krijgt tot een breed scala aan functies en instellingen. Gebruikers kunnen het lichtniveau, de kleur en de intensiteit aanpassen aan hun stemming.

Voor het ultieme in slimme technologie kunt u nLight-enabled armaturen van Acuity Brands overwegen. Deze producten beschikken over een digitaal netwerk dat wordt aangedreven door draadloze ZigBee-technologie. Dit zorgt ervoor dat Wi-Fi vrij is van interferentie. nLight-producten groeien ook met u mee en bieden meer opties naarmate uw systeem zich ontwikkelt.

Van kleur veranderende lampen zijn een geweldige optie als u uw landschap wilt opfleuren en uw huis een speciale uitstraling wilt geven. Ze kunnen worden geprogrammeerd om bij specifieke gebeurtenissen van kleur te veranderen, of ze kunnen worden gebruikt om de gevel van uw huis te accentueren.

Over de auteur

Tom Cosyns - Seobureau administrator