LED Strip Lights

Hoe de LED Strip Lights te installeren – Gemakkelijk te volgen Installatiegids
De installatiegids is voor 12V LED-striplichtkit. Als u 120V LED strip light kit koopt, lees dan de 120V LED strip light installatiegids.

LED-striplichten zijn ideaal voor het decoreren van uw huis. Zijn eenvoudig en uitstekend ontwerp kan de kleur van de huisstereoruimte verfraaien en de atmosfeer verbeteren.

installeer geleide strookverlichting
50ft RGB LED Strip Lights met afstandsbediening
Nu kunt u de video bekijken of de 4 stappen hieronder volgen om te controleren hoe u LED-strip-lampen kunt installeren.

Hoe installeer je LED Strip Lights?
1. 2. Droog en reinig het oppervlak
De meeste stripverlichting wordt geleverd met plakband, bereidt een droge doek voor en veegt het oppervlak af dat u wilt installeren.

installeer geleide stripverlichting
2. 2. Rol de lichtbalk af, knip de lichtbalk af als dat nodig is.
Schil het plakband en plak het op het oppervlak. Zorg ervoor dat het stevig wordt vastgeplakt en geen luchtbellen bevat. Als het strookje te lang is, snijdt u het overschot af bij de snijmarkering.

Knip de lichtband met led’s af
3. 3. Plak lichte strook aan het oppervlak
Nu kunt u de 3M zelfklevende lijm scheuren en aan het oppervlak plakken.

stick led stripverlichting
4. 4. Sluit de LED-lichtlijst aan en zet het licht aan
Verbind de controller met de LED-strooklampjes en sluit de adapter aan. Daarna sluit u de adapter aan op het lichtnet en schakelt u het lampje aan.

LED-lichtlijst aanzetten
Nu kunt u zich vrij voelen om te veranderen en de lichtkleurige sfeer te kiezen die u wilt. Als u een afstandsbediening gebruikt, vergeet dan niet de stekker van het isolatieplaatje van de batterij uit het stopcontact te halen voor gebruik.

Voor ruwe oppervlakken kan het nodig zijn om montageclips te installeren om de strook licht stabiel te houden. Voor vochtige plaatsen zoals badkamers worden waterdichte stripverlichting aanbevolen.